Villamatot luovat hyvän ensivaikutelman yrityksesi tiloissa

Olet varmasti kuullut, kuinka tärkeää on luoda hyvä ensivaikutelma ja että ensivaikutelman voi luoda vain kerran eli tämä mahdollisuus kannattaa käyttää mahdollisimman tarkasti hyväksi! Oletko ajatellut, millaisen kuvan asiakkaasi tai sidosryhmäsi jäsen saa, kun hän astuu yrityksesi tiloihin? Ellet ole, kannattaa ajatella, sillä hyvä ensivaikutelma on ensiarvoisen tärkeä asia! Yksi hyvä keino luoda suotuisa ensivaikutelma, on sisustaa yrityksen tilat laadukkailla ja mukavilla villamatoilla, jotka toivottavat asiakkaat ja muut sidosryhmät tervetulleiksi omalla pehmeällä ja luonnonläheisellä tavallaan.

Millaiset villamatot yrityksen tiloihin?

Valitse yritykseen laadukkaat villamatot esimerkiksi yrityksen brändiväreissä. Brändivärit ovat tärkeä brändäämisen keino ja niiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Ne auttavat yritystäsi kehittymään brändiksi, joka jää asiakkaiden mieleen ja on helposti tunnistettavissa. Villamattoja löytyy onneksi hyvin monenlaisissa väriyhdistelmissä, joten on hyvinkin mahdollista löytää yrityksesi brändivärejä mukailevia villamattoja. Toinen vaihtoehto on suosia villamattoja, jotka kertovat yritykselle tärkeää tarinaa. Jos yrityksesi esimerkiksi myy loma-asuntoja Turkissa, kannattaa yrityksen tiloissa tietysti suosia turkkilaishenkisiä villamattoja. Jos taas yrityksesi toiminta liittyy esimerkiksi lastenhoitoon, kannattaa tiloissa suosia tätä tarinaa tukevia mattoja.

Helppohoitoisuus ja kestävyys ovat villamattojen haluttuja ominaisuuksia, kun villamatot tulevat sellaisiin tiloihin, joissa liikutaan paljon. Tarkista siis jo etukäteen villamaton hoito-ohjeet ja varmista, että ainakin pienet tahrat ovat helposti puhdistettavissa maton pinnalta tai että maton kuvio on sellainen, etteivät pienet tahrat edes ihan heti hypi silmille.

Miksi villamatot?

Villamatot henkivät luonnonläheisyyttä, mikä on tällä hetkellä suosittu trendi. Luonnonläheisyys on hyvä arvo yritykselle, sillä sitä arvostetaan Suomessa yleisesti. Asiakkaat huomaavat tällaiset pienet viittaukset yrityksen arvoihin yllättävän helposti, joten niihin kannattaa panostaa! Villamatot henkivät myös laadukkuutta ja tietynlaista pientä arjen luksusta. Jos haluat viestittää yrityksesi vierailijoille, että yritykselläsi menee hyvin, kannattaa sen tiloissa panostaa laatuun. Villamatot tekevät yrityksen tiloista kodikkaat ja tuovat niihin pehmeyttä. Tällaisissa tiloissa asiakas rentoutuu helposti ja kokee olonsa kotoisaksi. Kaiken lisäksi villamatot ovat oikein hoidettuina kestävä valinta.

Mistä villamatot yrityksen tiloihin?

Yrityksen tiloihin on kaikista helpointa ostaa villamatot netistä Trendcarpetilta. Trendcarpet tarjoaa kaikille matoilleen maksuttomat toimituskulut eli voit säästää bensan hinnan tilaamalla yrityksen villamatot netistä. Tarvittaessa myös palautus onnistuu Trendcarpetille maksutta. Et siis joudu ostamaan sikaa säkissä, vaan voit rauhassa sovittaa villamattoja yrityksen tilojen lattioille ennen kuin päätät, pidätkö matot vai haluatko sittenkin tilata jotakin muuta.

erika